Om oss

Vår affärsidé

Vi är ditt lager

Med snabba leveranser slipper du själv binda upp ett stort lager utan behöver endast ha hemma det du mest använder. Vi säljer allt från styckvis till hela förpackningar. Behöver du endast en tappsko, så måste du inte köpa ett par.

Med några enkla ”klick” 

Du beställer enkelt vad du önskar på vår hemsida.

Snabb leverans

Vi skickar din order samma dag eller senast dagen efter (beroende på när din beställning kommer in).
Du kan välja att hämta ut den på ett utlämningsställe eller få den ända hem till din dörr, även om du inte är hemma.


Kort företagshistoria

Hovslageributiken är ett familjeföretag som startade 2010. Vi har sedan dess ständigt arbetat med att erbjuda våra kunder Sveriges bredaste sortiment på hovslageriprodukter.

Service och korta leveranstider lägger vi stor tyngd på. För att ge dig god service under våra öppettider finns alltid någon som svarar i vår kundtjänst, samt att ser till att din order skickas iväg till dig samma dag eller senast dagen efter beroende på vilken tid på dygnet du beställt.

Vi har själv haft många hästar i alla år, men så fort vi ville få tag i skor, verktyg eller övriga hovslageritillbehör, så var det var mycket svårt att hitta det vi önskade. Vi spenderade mycket tid på att söka och köra runt och köpa allt. Det var då vi bestämde oss för att göra något åt detta. "-Har vi problem att hitta hovslageriartiklar så måste fler ha det."

Vi ville skapa något som var lättillgängligt och att man kunde köpa allt på samma plats. Precis så som vi själv önskat, när vi behövde saker till våra hästar.
Det var då Team Alutorp skapades.

Vi började bygga vår web-butik med så mycket information som möjligt om varje produkt. Vi lade mycket vikt vid att den skulle den vara lätt och logisk, och där du med några ”klick” kunde beställa och få hem varorna snabbt och enkelt.

Vi startade med ett mindre sortiment med de "vanligaste" produkterna, men vi märkte snabbt att det var som vi trodde, fler än vi hade haft samma problem.
Det blev snabbt populärt och efter all respons vi fått, växte vår butik snabbt.
Idag är vi 11 medarbetare och har ett sortiment på över 5000 artiklar att välja mellan.

Vi skapade även en fysisk butik, hemma på vår gård utanför Båstad, där alla kunder är välkomna. Detta ger möjlighet att bara ”köra inom” om man har vägarna förbi. Där kan man ”känna och klämma” på de olika produkterna. Mer information om vår gårdsbutik hittar du här

Vår Gårdsbutik.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.