Om oss

Välkommen!

Vi på Hovslageributiken är ett familjeföretag som startade 2010. Vi har sedan dess ständigt arbetat med att erbjuda våra kunder Sveriges bredaste sortiment på hovslageriprodukter. Något vi lägger stor tyngd på är service och korta leveranstider. För att ge dig god service är vi åtta medarbetare som ser till att det alltid finns någon som svarar i vår kundtjänst samt för att se till att din order skickas iväg till dig samma dag eller dagen efter beroende på vilken tid på dygnet du beställt!

Vår affärsidé

Vi har själv haft många hästar i alla år, men så fort vi ville få tag i någon utrustning så som skor eller hovslageritillbehör så var det var mycket svårt att hitta det man önskade. Vi spenderade mycket tid för att köra och köpa sakerna när vi väl hittade dem. Det var då vi bestämde oss för att göra något åt detta. "-Har vi problem att hitta utrustning så måste fler ha det."

Vi ville skapa något lättillgängligt och lätthanterligt med ett stort sortiment så man kunde köpa alla saker man behövde på samma ställe! -Precis så som vi själv önskade att det skulle funnits när vi behövde saker till våra hästar. Det var då Team Alutorp skapades.

Vi ville att alla skulle kunna få användning av vår idé så vi skapade en hemsida med så mycket information som möjligt om produkterna. Samtidigt så skulle den vara lätt och logisk. En av vår idé var att vi är ditt "lager". Med snabba leveranser slipper du själv binda upp ett stort lager utan kan endast ha det hemma som du använder mest. Vi säljer vi allt från styckvis till hela förpackningar/lådor, behöver du endast en tappsko så behöver du inte köpa ett par.

Vi började smått, med ett mindre sortiment med dem "vanligaste" produkterna, vi märkte snabbt att det var som vi trodde, fler än vi hade problem med att hitta produkter och vill heller inte lägga tid på att hämta dem. Vi blev snabbt populära och fick mycket bra kritik av er. Så vår butik växte snabbt, idag har vi ett sortiment med över 5000 artiklar som du kan välja mellan och "Klicka" hem snabbt och enkelt. Med leveranser ända hem till din dörr om du så önskar, även om du inte är hemma.

Vi skapade även fysisk butik hemma på vår gård i Båstad för de lokala kunderna & de som har vägarna förbi. Detta ger även alla en tillgänglighet att kunna känna och klämma på sakerna om man så önskar. Mer information om vår gårdsbutik hittar du här Vår Gårdsbutik.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.